taller mecanico igualada

Taller mecànic a Igualada

taller mecànic a Igualada

Al nostre taller a Igualada realitzem reparacions mecàniques multimarca

Si vols que en la carretera tot vagi sobre rodes, confia en Servei Diesel Sanchez. Al nostre taller mecànic a Igualada oferim un servei integral per la reparació i manteniment de turismes i vehicles industrials (fins a 4.000 kg) de totes les marques. Comptem amb més de tres dècades d’experiència i amb el millor equip de professionals, la qual cosa ens permet solucionar qualsevol problema que posi en risc la teva seguretat al volant.

Disposem dels medis necessaris per detectar i arreglar tant petites avaries com grans avaries en els components mecànics de vehicles dièsel i gasolina. Posem el teu vehicle a punt amb totes les garanties de qualitat I preus que s’ajusten a la teva butxaca. Oferim pressupostos sense compromís. No ho dubtis, ja siguis un client particular o un professional, demani cita per la revisió del teu cotxe i deixa-ho a les millors mans, les de l’equip del nostre taller mecànic a Igualada.

 

Mecànica integral de l’automòbil

  • Mecànica ràpida. Al moment i sense esperes, podem substituir l’oli del motor, els filtres, la bateria, el tub de fuita, les bugies o les escombretes eixugaparabrises.
  • Mecànica general. Realitzem manteniments preventius i reparacions del motor, els frens, la direcció, els sistemes de transmissió o l’amortiment.
  • Diagnosis i electricitat. Disposem de les últimes tecnologies per la detecció d’avaries en l’airbag, els ABS, l’obertura de portes els sistemes de gasos o el funcionament del motor.
  • Revisions pre ITV. Deixem el teu cotxe llest per passar la inspecció oficial de vehicles. Comprovem tots aquells elements que solen donar problemes en aquestes revisions, com els frens, la direcció, la suspensió o els llums.

 

SERVEI DIESEL SANCHEZ A IGUALADA

  C/ Alemanya, 14 – Nau 3 (Polígon industrial Les Comes),
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 804 44 53

HORARI

De dilluns a divendres, de 9:00 a 13:30 i de 15:30 a 20:00
Dissabtes, de 9:00 a 14:00