taller mecanico igualada

Taller d’injecció a Igualada

Al nostre taller a Igualada realitzem diagnosis de sistemes injecció dièsel i gasolina

taller d’injecció a IgualadaAmb Servei Diesel Sanchez el teu cotxe estarà sempre a punt. Oferim un servei integral pel diagnòstic i la reparació dels sistemes que injecten el combustible del dipòsit al motor, tant en models dièsel com gasolina. Aquests elements poden desgastar-se amb el temps o deixar de funcionar correctament com a conseqüència d’un manteniment incorrecte. Al nostre taller d’injecció a Igualada tenim la solució a qualsevol d’aquests problemes.

Som centre oficial de diagnosis de Bosch i Delphi. Treballem amb vehicles europeus, americans i asiàtics multi marca i també estenem el nostre servei de diagnòstic de sistemes d’injecció a camions agrícoles i generadors.

El nostre taller a Igualada està equipat amb la tecnologia més avançada, la qual cosa ens permet detectar, comprovar i reparar qualsevol avaria en turbocompressors, injectors common-rail, bombes mecàniques i electròniques. Contacta amb nosaltres i sol·licitar pressupost sense compromís.

 

Quan sospitar que un vehicle té problemes d’injecció

  • Quan el motor perd potència
  • Quan el consum del combustible augmenta sense causa justificada
  • Quan dóna estirades durant la marxa o es para
  • Quan desprèn una forta olor a combustible sense cremar
  • Quan expulsa fum negre pel tub de fuita

 

Si és el cas del teu vehicle, no esperis més i demana cita al nostre taller d’injecció a Igualada perquè puguem revisar-ho. No forcis el cotxe ni retardis la seva reparació, ja que si tractem l’avaria a temps, podem evitar un problema major que augmentaria notablement el cost de la reparació.

 

SERVEI DIESEL SANCHEZ A IGUALADA

  C/ Alemanya, 14 – Nau 3 (Polígon industrial Les Comes),
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 804 44 53

HORARI

De dilluns a divendres, de 9:00 a 13:30 i de 15:30 a 20:00
Dissabtes, de 9:00 a 14:00