taller mecanico igualada

Taller a Igualada

taller a Igualada

Al nostre taller som especialistes en reparació i manteniment de vehicles a Igualada

taller a IgualadaLa seguretat en la carretera no només depèn del teu comportament al volant. El correcte manteniment del vehicle és tant o més important que la teva perícia per conduir, per això a Servei Diesel Sanchez t’espera un aliat de confiança per fer més segurs els teus desplaçaments en cotxe. Al nostre taller a Igualada ens encarreguem de la seva revisió, reparació i manteniment, perquè sempre estigui en òptimes condicions i puguis circular amb garanties.

L’experiència ens avala. Treballem en aquest sector des de fa més de 30 anys, un dilatat bagatge professional que, a la pràctica, es tradueix en els millors resultats i en qualitat d’atenció. Som un taller multi marca, amb servei per a tot tipus de turismes i vehicles industrials de fins a 4.000 kg. Estem especialitzats en diagnosis i reparacions de mecànica general i de sistemes d’injecció per a vehicles dièsel i gasolina. També realitzem conversions a gas GLP, per ajudar-te a estalviar combustible.

Al nostre taller en Igualada t’oferim les màximes garanties en totes les reparacions que portem a terme, perquè la teva satisfacció és el motor que ens fa avançar dia a dia. També t’assegurem els millors preus, amb pressupostos totalment personalitzats. Al volant no te la juguis, deixa el manteniment del teu vehicle en mans expertes, les del nostre equip de professionals. Truqui’ns i demani cita.

 


Centre homologat CIPA

A Servei Diesel Sanchez estem autoritzats per la certificació d’informes d’estat de vehicles d’ocasió. Som inspectors tècnics i perits judicials en l’especialitat de mecànica.

 

SERVEI DIESEL SANCHEZ A IGUALADA

  C/ Alemanya, 14 – Nau 3 (Polígon industrial Les Comes),
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 804 44 53

HORARI

De dilluns a divendres, de 9:00 a 13:30 i de 15:30 a 20:00
Dissabtes, de 9:00 a 14:00